Coronavirus

Du kan bruge DM’s digitale vejledning eller kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan virussen påvirker dit arbejdsliv.

Gå til sidens indhold

Råd om kompetenceudvikling

Vi er glade for at kunne præsentere et udvalg af kurser, der kan styrke din karriere.

DM tilbyder kurser der kan være med til at styrke dine kompetencer og faglige profil. Som fagforening for 52.000 højtuddannede har vi et indgående kendskab til det akademiske arbejdsmarked. Den viden sætter vi i spil, når vi udvikler kurser, som klæder dig på til den virkelighed, du møder på din arbejdsplads.

Du kan se alle vores kurser i kalenderen.

Rådgivning om kurser og videreuddannelse

Mangler du gode argumenter i dialogen med din chef om at få bevilget videreuddannelse? Er du i tvivl om, hvordan du vurderer kvaliteten af de forskellige tilbud? Savner du tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dit kursus?

Kontakt DM, hvis du ønsker rådgivning om kurser eller kompetencegivende uddannelse. Kursusmarkedet er stort og kan virke uoverskueligt. Vi hjælper dig med at navigere i det, uanset om du vælger et forløb hos DM eller andre. Vi rådgiver på baggrund af bred erfaring med kompetenceudvikling og solidt kendskab til det akademiske arbejdsmarked.

Skriv en mail til dm@dm.dk, emne: råd om uddannelse, hvis du har et spørgsmål. Så bliver du ringet op efterfølgende.

Hvis du ønsker en mere grundig dialog om kompetenceudvikling, så book en karrieresamtale og skriv, hvad du ønsker at drøfte.

Tjekliste

Før du kontakter os vedrørende rådgivning om kurser og videreuddannelse, bør du overveje en række spørgsmål.

Læs mere

Tilmeld dig vores kurser