chatgpt ai
Del artikel:

Netværk for kommunikatører, der er entusiastiske omkring generativ AI og gerne vil bidrage til vidensdeling for at gøre hinanden dygtigere.

Udviklingen inden for generativ AI går rigtig stærkt og påvirker mange fagområder, især områder der har med kommunikation at gøre. Hvis man som kommunikatør tror på, at det er vigtigt at vide, hvordan man bruger generativ AI for også at være relevant på arbejdsmarkedet fremover, er det vigtigt at følge med i udviklingen og holde sig opdateret med, hvordan teknologien kan understøtte ens egen ekspertise.

Hvem kan være med?

Dette netværk er for entusiaster inden for generativ AI, der arbejder med kommunikation i deres hverdag, og som ønsker at bidrage til et netværk, hvor vi inspirerer, vidensdeler og giver hinanden tips og tricks for kontinuerligt at få ny læring og blive bedre til at udnytte og få værdi af generativ AI’s funktioner.
Du har måske allerede set webinarer og taget grundlæggende kurser i generativ AI, men teknologien er ny, og det er de praktiske erfaringer med fejl og succeser samt den daglige brug af teknologien, der for alvor giver os mulighed for at beherske teknologien. Derfor skal vi sparre og dele med hinanden for sammen at blive hverdagseksperter, der er dygtige til at skabe effektiv og målrettet kommunikation med hjælp fra generativ AI.

Hvad skal vi sammen?

Emner i netværket kan være sparring om prompting, erfaringer med billedgenerering, versionering af indhold til forskellige kanaler, analyse af data, nye funktioner i en ny version af ChatGPT mm. '
ChatGPT vil være det primære omdrejningspunkt, da det er muligt at tilgå gratis samt er den underliggende teknologi for fx Copilot. Men vi hører også gerne om andre LLM-teknologier, der kan være nyttige for kommunikatører. 

Hvordan kommer det til at foregå?

Netværksmøderne foregår online, og vi mødes hver anden måned for at holde os opdateret og holde vores egen udvikling i gang. Der kan være oplæg på skift fra medlemmerne om et specifikt emne, og vi vil også prøve at få indlæg fra eksterne oplægsholdere med hjælp fra medlemmernes netværk.

Vil du være med?

Hvis du vil være med, så udfyld formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Har du spørgsmål, så kontakt DM Netværk.

 


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik

Seneste nyheder

Se alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje