Til indhold

Kulturbranchen i Nordjylland

Live work create

Et fællesskab for akademikere, der arbejder med kultur i Nordjylland

Kulturbranchen i Nordjylland er et netværk for det kulturfaglige personale på kulturinstitutioner og freelancere, der arbejder med kultur, herunder også kunst. 

Hvad skal vi sammen?

Vi drøfter og rådfører os med hinanden om branchens muligheder og problemer. Vi deler viden om fx fundraising, faldende offentligt tilskud, muligheder for samarbejder og kommercialisering af kulturlivet på godt og ondt.
 
Vi diskuterer og deler holdninger til tidens tendenser, såsom identitetspolitikkens indflydelse på kulturlivet m.m. 
 
Netværket er fagligt. Vi bruger vores fælles tid på samtaler, debataftener og små oplæg og også på socialt samvær som fx fællesspisning eller lignende af og til.
 
Vi mødes fysisk typisk i større byer i Nordjylland fra Hobro til Frederikshavn. Mødefrekvens aftales løbende blandt medlemmerne i netværket. 

Hvem kan være med?

Du er akademiker i Nordjylland og arbejder med kultur. Du er fx ansat på en kulturinstitution eller arbejder freelance i branchen. Netværket arbejder med et meget bredt kulturbegreb.

Vil du være med?

Hvis du vil være med i netværket, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig. Har du spørgsmål, så kontakt DM Netværk
Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.
Dvs, være med til at planlægge møder og kigge på ansøgninger fra potentielle medlemmer og lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik