Til indhold

Akademikere i den grønne omstilling

pære

Fagprofessionelt netværk for HUM- og SAMF-kandidater, der arbejder i den grønne omstilling.

Grøn omstilling kræver tekniske løsninger, men i lige så høj grad humanistiske og samfundsfaglige. Når vaner, fortællinger og organisationer skal ændres, er der behov for personer med relevant indsigt. I en situation, hvor STEM-dagsorden og hockeystavstænkning er de (ene)rådende opfattelser, kan det ikke desto mindre være op ad bakke at bringe de andre perspektiver ind.

For at få gennemslag, skal der være godt styr på de faglige metoder, og i et vist omfang skal ens faglighed genopfindes inden for helt nye områder. Men det er nødvendigt og vil kun blive mere relevant fremover.

Hvordan fungerer netværket?

I det her netværk vil du møde ligesindede, der som dig arbejder professionelt med grøn omstilling og har en hum/samf-baggrund. Fokus i netværket er på gensidig sparring, netværksdannelse og videndeling med henblik på nye løsninger.

Vi kommer også til at tale om karrieremuligheder, om dilemmaer i hverdagen og hjælpe hinanden med aktuelle udfordringer. Netværket er fortroligt. 

Medlemmerne er netværkets primære ressource, men der vil undervejs også kunne blive kaldt ekstern eksperter og anden inspiration ind. 

DM Netværk starter netværket op og faciliterer de første to møder, samt sørger for, at der etableres en kernegruppe i netværket, som kan drive netværket videre efter de første to møder.

Første møde i netværket er den 21. september kl. 15:30.  

Hvem kan være med?

Netværket er for dig, der har en samfundsvidenskabelig eller humanistisk kandidatuddannelse og som arbejder med den grønne omstilling. Din funktion er ikke det vigtigste og din branche kan både være en privat virksomhed, i en kommune, med praksisnær forskning eller i noget helt andet.

Det primære er, at du har erfaring med det grønne område og er klar til at sparre med andre fra samme. 

Vil du være med?

Der er 20 pladser i netværket. Hvis du vil være med, så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig. Har du spørgsmål, så kontakt DM Netværk.

Konkret viden, relevant kontakter, nysgerrighed, god energi eller lignende.
Dvs, være med til at planlægge møder og kigge på ansøgninger fra potentielle medlemmer og lignende.


Når du ansøger om en plads i netværket, oplyser du dit navn, e-mail, telefon, fødselsdag, by og uddannelse til DM. Vi giver dine oplysninger til netværkets tovholder som en del af din ansøgning og med det formål at melde dig ind i netværket jf. GDPR art. 6(1)(f) om legitim interesse. Du kan altid anmode os om at slette dine oplysninger igen. Læs mere i DM's privatlivspolitik