Gå til sidens indhold

Meningsdanneruddannelse for ansatte i kulturbranchen

Har du lyst til at påvirke samfundsdebatten inden for kulturområdet? Cevea og DM søger dedikerede ansatte inden for kulturområdet til miniuddannelse som meningsdanner.

Er du ansat inden for kulturområdet, og vil du give dit fag en stærkere faglig stemme? Så bliv en del af DM's meningsdannerhold.

Tænketanken Cevea og DM søger engagerede ansatte inden for kulturområdet til en spændende uddannelse i meningsdannelse. Vi ønsker at skabe et hold af meningsdannere inden for alle dele af kulturbranchen - heriblandt undervisere, forskere, formidlere og administratorer inden for både private og offentlige kulturinstitutioner. Som deltager på meningsdannerholdet bliver du klædt på til at indgå i debatter og bidrage til, at kulturbranchens stemme bliver hørt.

På meningsdanneruddannelsen vil du

  • Lære at kommunikere med klare og fængende budskaber.
  • Lære at fortælle om dine erfaringer med arbejdslivet, så andre lytter med.
  • Få redskaber til at kommunikere med udgangspunkt i din egen faglighed.
  • Få et netværk af engagerede kolleger fra hele landet, som du kan bruge resten af livet.

Sammen med andre dedikerede ansatte i kulturbranchen bliver du klædt på til at brænde igennem med dine holdninger og erfaringer, så magthavere og den brede befolkning får nyt syn på kulturbranchen og aktuelle problemstillinger på dit fagområde.

Skriv en motiveret ansøgning

For at komme i betragtning til uddannelsen, skal du skrive en motiveret ansøgning nederst på siden.

I ansøgningen skal du svare på et eller flere af følgende spørgsmål:

  • Hvilke udfordringer ser du for kulturbranchen i dag og fremover?
  • Hvilke muligheder ser du inden for kulturområdet fremadrettet, og hvordan kan du bidrage til den udvikling?
  • Er der en sag eller et tema, du brænder særligt for?
  • Hvad er din styrke som ansat i kulturbranchen?

Vi ønsker at sammensætte et hold af meningsdannere, som repræsenterer forskellige fagområder fra alle landsdele. Vi opfordrer alle medlemmer uanset alder, anciennitet og faglig baggrund til at søge.

Ansøgningsfrist, tid og sted

Send din ansøgning til os senest 21. oktober 2019 klokken 10. Ansøgere, der har fået en plads på uddannelsen, får direkte besked af DM's sekretariat i uge 44. Deltagelse i uddannelsen er gratis, og vi dækker udgifter til ophold og forplejning.

Du skal være medlem af DM for at komme i betragtning til uddannelsen. 

Uddannelsen foregår i Huset i Middelfart på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Ved din ansøgning bekræfter du, at du kan deltage i uddannelsen 22.-24. november 2019 og på opsamlingsdagen 18. januar 2020 på Frederiksberg i København.

Kontakt

Har du spørgsmål til forløbet eller ansøgningsproceduren, er du velkommen til at kontakte Mads Flyvholm i DM på maf@dm.dk

Ansøgning

Ansøgning

Ved din ansøgning bekræfter du, at du kan deltage i uddannelsen 22.-24. november 2019 og opfølgningsdagen 18. januar 2020. Deltagelse er gratis.