Til indhold

Kompetenceudvikling, webinarer og kurser

Når du gerne vil styrke dine faglige eller personlige ledelseskompetencer, kan du deltage på morgenmøder for ledere, årsdage for ledere, gratis online kurser og webinarer.

Har du behov for personlig sparring på at komme i gang med en mere målrettet ledelsesudvikling kan du få en samtale med en konsulent, der hjælper med at give dig overblik over din situation – du vil måske blive mere klar over de grunde, du har for at til- og fravælge de forskellige efteruddannelsesmuligheder.

Arrangementer

Se dine efteruddannelsesmuligheder i DM's kalender

Se kalenderen

Inspiration fra andre DM ledere

Pernille Hertel, Nordisk Chef for Costumer Advisory-afdelingen i SAS Institute, har arbejdet som leder i IBM i mange år. Hun diskuterer med sin tidligere chef og mentor, Lars Mikkelgaard-Jensen, hvordan man som leder skaber værdi for sine medarbejdere og skaber en stærk holdånd. Lars Mikkelgaard-Jensen er tidligere administrerende direktør og bestyrelsesformand for IBM.
Rane Willerslev, Nationalmuseets direktør og medlem af DM, har sat Mads Thimmer, administrerende direktør for Innovation Lab, i stævne til en filosofisk og underholdne snak om ledelse.
Inden Dorthe Kingo Truelsen selv blev leder, havde hun en motiverende chef, som satte rammer for medarbejderne, samtidig med at de fik fuld frihed til at udføre deres opgaver. Hans ledelsesstil inspirerer hende nu i hendes daglige ledelsesarbejde.