Til indhold

Du kan blive mentor eller mentee i DM’s mentorprogram. I programmet udveksler du erfaringer og sætter fokus på din og en andens karriereudvikling. Uanset hvor du er i din karriere, har du noget værdifuldt at give videre. Det rammesætter vi i DM, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Har du overvejelser om at blive leder, kan du blive mentee i DM’s mentorprogram og få sparring af en erfaren ledermentor. I programmet udveksler I erfaringer, og sammen med mentor sætter du fokus på din vej ind i ledelse. I relationen får I begge rig mulighed for at udvikle jer fagligt og personligt.

Mentorpar matches kvalitativt, og du bliver sat sammen med en ledermentor, når vi vurderer, at der er et potentiale for et udbytterigt samarbejde.

Som noget særligt kan du, som deltager i ledersporets mentorforløb, indgå i kortere og mere fleksible online forløb, hvor der vil være stærkere fokus på helt konkrete udfordringer og spørgsmål, og at afprøve dig selv som mentor.

Et match i vores lederspor kan typisk tage 3-4 måneder, og vil måske indeholde 3 online møder/samtaler mellem mentor og mentee. Hvis begge parter ønsker det, kan forløbet naturligvis forlænges.

Er du interesseret i at indgå i en mentorrelation indenfor vores lederspor, som mentor eller mentee, skal du kontakte programleder Ole Grønne, og@dm.dk, som vil give de relevante instruktioner og forestår det aktuelle match.