Til indhold

Karriererådgivning

Hos DM's karrierekonsulenter får du individuel og professionel sparring på spørgsmål om dine overvejelser om en karrierevej ind i ledelse med personaleansvar.

Ring og tal med en karriererådgiver

I DM's åbningstid kan du altid ringe på vores hovednummer, telefon 38 15 66 00, og taste dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at tale med dig om dine lederkarriereovervejelser. Nogle af de typiske spørgsmål, kan du læse om nedenfor.

Hvordan du afdækker dine muligheder om en karrierevej som leder

Brug konsulenten til at afklare dine kompetencer og ikke mindst præcisere dine ønsker i forhold til jobbet som leder. Ofte er samtalen det første skridt på vejen, en måde at få konkretiseret en drøm eller afstemme dine ambitioner med dine kompetencer og erfaring. Du kan også bruge konsulenten som sparringspartner, når du skal lægge en plan for at realisere dit mål.

På vej til lederjobbet med formelt personaleansvar

Er du projektleder, koordinator, funktionschef, ekspert, konsulent eller noget helt sjette og overvejer du skridtet fra faglig leder til et job med personaleansvar kan du deltage på workshoppen 'Afklar dine lederambitioner', hvor du bliver udfordret på dine tanker om lederrollen og får afklaret, om ledelse er noget for dig.

Er du trods lederambitioner i tvivl om, hvordan du lander dit første chefjob, så får du her seks gode råd til, hvordan du bringer dig selv i stilling til at blive leder.

Læs artiklen i DM Akademikerbladet: 6 gode råd: Sådan bliver du chef

Tjek også DM's kalender for relevante tilbud til ledere

Populære brancher for magistre i lederjob

Magistrene arbejder i en bred vifte af lederjob på tværs af mange brancher. Her kan du læse om udvalgte brancher, som især er populære, og hvor magistrene i høj grad har vist deres værd.

Læs mere om brancher

Hvordan du kan udvide din jobhorisont på vej til ledelse

Hvis du er kørt fast i din jobsøgning kan konsulenten tilbyde et par nye øjne på jobsøgningen. Brug konsulenten til at diskutere, hvilke strategier der kunne være relevante for dig: er der beslægtede brancher/opgavetyper/områder, du med fordel kunne arbejde videre med?

Du kan også få feedback på ansøgning, cv og din LinkedIn-profil, når du søger lederjob.

Bemærk, at du skal uploade cv, ansøgning og stillingsopslag, så konsulenten, kan forberede sig på jeres samtale, hvor du får 15 minutters personlig feedback.

Book cv- og ansøgningstjek

Du skal logge ind for at booke et cv- og ansøgningstjek.

Vi vil gerne rådgive så mange som muligt, derfor kan vi højst hjælpe dig med tre ansøgningstjek om året.

Book en tid til et cv- og ansøgningstjek (kræver login)

Hvordan du får styr på din jobsamtale til lederstillingen

Er du blevet indkaldt til jobsamtale på din første lederstilling? Har du brug for sparring på, hvordan du gør det bedst? Tag en snak med konsulenten og få sparring og feedback på, hvordan du forbereder dig. Find ud af, hvad er det væsentlige til jobsamtalen. Hvad skal du have researchet og kunne fokusere på, og hvordan præsenterer du dig bedst muligt som ny leder?

I DM's åbningstid kan du altid ringe på vores hovednummer, telefon 38 15 66 00, og taste dig frem til en karriererådgiver, som er klar til at sparre med dig om din forberedelse.

Book en karrieresamtale

Hvis du ønsker en karrieresamtale om ledelse som karrierevej, kan du booke en times individuel karriererådgivning. Her mødes du med en ledelseskonsulent i vores lokaler i Aarhus eller på Frederiksberg eller over Skype, så du kan tale med os, hvor det passer dig bedst. Når du booker en tid, vil du blive bedt om at uploade dit cv.

Book en karrieresamtale

Få rådgivning om dit arbejdsliv hos DM's karrierekonsulenter.

Book her (kræver login)