SEO grundkursus

Del artikel:

Grundlæggende forståelse for Search Engine Optimization (SEO) er essentielt, hvis man arbejder med online marketing og kommunikation.

På dette online SEO-kursus lærer du, hvordan hjemmesider får en god og synlig placering i søgeresultaterne på Google.

Søgemaskineoptimering indebærer, at Google skal kunne ”scanne”, hvad dine online sider handler om. Du lærer derfor hvilke søgeord, der er relevante for dit produkt eller hjemmeside samt hvordan du smartest tilføjer disse søgeord til dine online tekster.

En erfaren instruktør vil give dig praktisk viden om, hvordan du laver søgeordsanalyser, linkbuilding, opsætning af effektive landingspages med billeder og ikke mindst indhold til en færdigoptimeret side. Vi kommer også omkring tekniske aspekter såsom title tags og meta descriptions.

Hovedpunkter på kurset

  • Optimering af tekster, så de får side 1-placeringer på Google
  • Viden om hvad SEO indebærer for tekster og struktur
  • Hvad er relevante søgeord for en hjemmeside/indhold
  • Hvilke sider skal en hjemmeside indeholde baseret på søgeordsanalyse
  • Intern linkstruktur og linkbuilding
  • Hvordan analyseres SEO.

Form

Dette 3-timers kursus afholdes online via Zoom. Inden kursusstart kan du hente materiale på Mit DM, som du med fordel kan læse igennem. På onlinekurset udfører du ikke opgaverne undervejs. I stedet får du en optagelse af kurset, som er tilgængelig for tilmeldte deltagere på Mit DM, så du efterfølgende kan arbejde med det lærte. 

Målgruppe

Kurset er for medlemmer af DM, der vil have indsigt i søgemaskineoptimering (SEO) for at blive mere synlig på Google. Deltagelse på kurset kræver ingen forudsætninger – alle kan være med.

Afbud

Bliver du forhindret i at deltage, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt, og senest dagen før arrangementet. Det gør du på Mit DM. Dette er af hensyn til planlægning og så en anden kan få glæde af din plads.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 13. august 2024 09:00 - 12:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 11. august 2024 - kl. 23:30
Medlemspris Gratis
Pris for andre Kun for medlemmer

Seneste artikler

Læs alle artikler

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje