Gå til sidens indhold

STOP uddannelsesbesparelserne nu

Viden er vores vigtigste råstof. Det vi sparer i dag vil koste os dyrt i fremtiden!

Regeringen har gennem flere år sparet på uddannelsesområdet og vil fortsætte de årlige 2 % besparelser. Konsekvenser er fyringsrunder, dårligere vilkår for landets undervisere og dårligere uddannelse for de studerende. Besparelserne gør de studerende mindre rustede til arbejdsmarkedet, og det vil i sidste ende påvirke os alle sammen.

Besparelserne vil ændre morgendagens Danmark. Hvis vi sparer i dag, får det konsekvenser i morgen!

Derfor har vi i Dansk Magisterforening fokus på at få stoppet besparelserne med kampagnen ”Uddannelse koster en bondegård – at spare på uddannelse koster et kongerige”.

Hvad gør vi med din underskrift?

Vi afleverer underskrifterne til uddannelsesminister Tommy Ahlers så han kan se, at vi er mange, der vil have de årlige 2 procent besparelser på uddannelser stoppet. Vi bliver ved med at lægge pres på politikerne til det lykkes at stoppe besparelserne. Vi holder dig orienteret om sagen. Tak for din hjælp.

Jeg håber, at rigtig mange vil skrive under, så vi kan få investering i uddannelse højt op på Folketingets agenda. Vi har som samfund ikke råd til, at uddannelsesbesparelserne skal fortsætte i flere år. De bør stoppes nu, siger Camilla Gregersen.

Skriv under og vær med til at råbe politikkerne op!


STØT #STOP2PCTNU PÅ DE SOCIALE MEDIER

Støt budskabet på facebook

Støt budskabet på twitter

5 ting du skal vide om 2-procent-besparelserne