Gå til sidens indhold

Meningsdanner-uddannelse for undervisere på professionshøjskolerne

Har du lyst til at påvirke samfundsdebatten inden for dit fagområde og komme gratis til Folkemødet? Cevea og DM søger undervisere på professionshøjskolerne til miniuddannelse.

Er du underviser på professionshøjskolerne, og vil du give dit fag en stærkere faglig stemme? Så bliv en del af DM's Meningsdannerhold.

Tænketanken Cevea og DM søger dygtige professionshøjskoleundervisere til en spændende uddannelse i meningsdannelse. Som deltager på meningsdannerholdet kommer du blandt andet gratis til Folkemøde på Bornholm, hvor du kan indgå i debatter og bidrage til, at undervisernes stemme bliver hørt.

På meningsdanneruddannelsen vil du:

  • Lære at kommunikere med klare og fængende budskaber.
  • Lære at fortælle om dine erfaringer med arbejdslivet, så andre lytter med.
  • Få redskaber til at kommunikere med udgangspunkt i din egen faglighed.
  • Få et netværk af engagerede kolleger fra hele landet, som du kan bruge resten af livet.

Sammen med andre dedikerede professionshøjskoleundervisere bliver du klædt på til at brænde igennem med dine holdninger og erfaringer, så magthavere og den brede befolkning får nyt syn på underviserrollen og aktuelle problemstillinger på dit fagområde.

Skriv en motiveret ansøgning

For at komme i betragtning til uddannelsen, skal du skrive en motiveret ansøgning nederst på siden.
I ansøgningen skal du eksempelvis svare på et eller flere af følgende spørgsmål:

  • Hvilke udfordringer og muligheder ser du for professionsunderviserfaget i dag og fremover?
  • På hvilken måde vil du gerne bidrage til udviklingen af din arbejdsplads og dit fag?
  • Har du erfaring med at kommunikere dine holdninger? Fx ved at skrive blog, debatindlæg eller har du på anden vis deltaget i den offentlige debat?
  • Er der en sag eller et tema, du brænder særligt for?
  • Hvad er din styrke som formidler, og hvad vil du gerne blive bedre til?

Vi ønsker at sammensætte et hold af meningsdannere, som repræsenterer forskellige fagområder og professionshøjskoler fra alle landsdele. Vi opfordrer alle medlemmer uanset alder, anciennitet og faglig baggrund til at søge.

Ansøgningsfrist, tid og sted

Send din ansøgning til os senest den 17. december 2018. Ansøgere, der har fået en plads på kurset, får direkte besked af Dansk Magisterforenings sekretariat hurtigst muligt i december. Dansk Magisterforening dækker deltagernes udgifter til ophold, forplejning og transport.

Uddannelsen foregår i Huset i Middelfart på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, Fyn. 
Ved din ansøgning bekræfter du, at du kan deltage i uddannelsen 1-3. februar 2019 og opfølgningsdagen 23.03.2019. Deltagelse er gratis. Der ydes kompensation for rejseudgifter efter gældende regler.

Kontakt

Har du spørgsmål til forløbet eller ansøgningsproceduren, er du velkommen til at kontakte organiseringskonsulent Julie Malling Lauersen på jml@dm.dk.

Ansøgning

Ansøgning

Ved din ansøgning bekræfter du, at du kan deltage i workshoppen 1-3. februar 2019 og opfølgningsdagen 23.03.2019. Deltagelse er gratis. Der ydes kompensation for rejseudgifter efter gældende regler.