Gå til sidens indhold

Folketingsvalget skal handle om viden

I Dansk Magisterforening mener vi, at vores samfund og politiske beslutninger skal bygge på VIDEN. Læs hvilke budskaber DM bringer ind i valgkampen.

Læs mere

Kongres 2019 Sæt dit præg på fremtidens DM Læs mere

Få større indflydelse på din fagforening

DM vil gerne udvikle de bedste digitale løsninger til vores medlemmer, og vi har brug for din hjælp til at teste dem.

Læs mere

Valg i DM

Valget til Hovedbestyrelsen, sektorer og landsklubber er afsluttet, og mandaterne er blevet fordelt. Læs her, hvem der fra 1. januar 2019 udgør den politiske ledelse af DM.

Læs mere
18. juni 2019

Gik du glip af Folkemødet? Læs reportage og se video

Flere tillidsrepræsentanter, meningsdannere og medlemmer fra DM tog fredag med bus til Bornholm for at opleve Folkemødet 2019.

Læs mere
13. juni 2019

Husk dine rettigheder og hold hovedet koldt, når arbejdsgiver agerer ulovligt

For nylig blev vi kontaktet af et medlem. Hun var blevet lovet en forlængelse af sin tidsbegrænset ansættelse og opdager derefter, at hun er gravid. Det meddeler hun gladeligt arbejdsgiver. Men glæden bliver vendt til frustration, da arbejdsgiver fortæller, at forlængelsen først kan gælde, når hun er tilbage fra orlov. En uventet og ulovlig melding. Medlemmet kontaktede DM, som fik stoppet arbejdsgiver.

Læs mere
12. juni 2019

DM, HK og SMV Danmark i fælles debatindlæg: Selvstændige skal også kunne gå trygt på barsel

Det var en fejl af V-regeringen at skrotte barselsudligningsfonden. Et nyt Folketing bør sikre selvstændige lige rettigheder til at gå på barsel, skriver HK, SMV Danmark og DM i fælles debatindlæg i Altinget.

Læs mere

Meld dig ind Vi arbejder for bedre forhold for vores medlemmer Meld dig ind