Aktiviteter under OK18

Få overblikket over, hvilke OK18-aktiviteter du kan deltage i sammen med DM.

Aktiviteter i dit lokalområde
Gennem ’En løsning for alle’ samles demonstrationer, møder og andre aktiviteter på tværs af fagbevægelsen. Brug aktivitetskortet til at se hvilke aktiviteter, der finder sted i nærheden af dig.

Du kan også selv melde aktiviteter ind til kortet, og på den måde få flere til at bakke op. Det kan være, at du selv har arrangeret en demonstration, et møde eller at der skal deles morgenmad og flyers ud på byens hovedgade.

Kort: aktiviteter i dit lokalområde
Del din aktivitet


Workshops: OK18-aktiviteter (aflyst)
Tidspunkt: torsdag 19. april kl. 17-19
Sted: København, Odense og Aalborg

Læs mere


OK18 Event: Skulder ved skulder
Tidspunkt: fredag 20. april kl. 7.15-8
Sted: Hele landet

I København er der med stor succes blevet afholdt flere skulder-ved-skulder morgenaktioner de seneste uger. Det spreder vi nu til hele landet for at vise, vi står sammen på tværs og er klar til at holde presset på arbejdsgiverne, så vi får en aftale, der gavner alle.

Læs mere på Facebook


AC-konfliktbar i Esbjerg
Tidspunkt: fredag 20. april kl. 15-16
Sted: Huset Esbjerg, Finsensgade 1, Esbjerg

Akademikerne (AC) inviterer alle fagforeningsmedlemmer i Esbjerg og omegn til konflikt-fredagsbar på plænen ved Huset. Tag dine kollegaer under armen og kom og få en fyraftensøl og en OK18-snak i solen. Der vil være hyggelig jazzmusik og en tale eller to, og Dansk Magisterforening giver den første øl/vand. Derefter har Huset Esbjerg været så venlige at tilbyde øl/vand til særligt lave konfliktpriser.

Læs mere på Facebook


OK18 Solidaritets- og folkefest for de offentligt ansatte
Tidspunkt: fredag 20. april kl. 16-20
Sted: Blågårds Plads, København

Ingen konflikt uden en solidaritetsfest!

Derfor inviterer en lang række fagforeninger til Solidaritetsfest på Blågårds Plads med musikken, sammenholdet og solidariteten i fokus denne aften!

Kom og mød alle dine kolleger og kammerater i fagbevægelsen, også dem du ikke kender, men som du troligt har stået skulder ved skulder sammen med til demonstrationer, morgenaktioner, faneborge osv.

Læs mere på Facebook


Solidaritetsdemonstration i Roskilde
Tidspunkt: fredag 20. april kl. 16-18
Sted: Hestetorvet, Roskilde

Konflikten er udskudt endnu to uger. Vi holder presset og viser at vi stadig bakker op om #enløsningforalle og står #skuldervedskulder. Der vil være talere og musik.

Læs mere på Facebook