Kom med til DM´s nytårskur 2018 – København

Kom med til DM´s nytårskur 2018 – København
17-20 19. januar 2018
Dansk Magisterforening:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK
Gratis
Kun for medlemmer
19-01-2018
2018028

Til nytårskuren holder seks magisterhelte spændende oplæg, som kan inspirere dig i det nye år. Alle oplægsholdere er medlemmer, som fortæller netop deres historie. Kom og kickstart året ved at møde mere end 100 andre seje medlemmer og udvid dit netværk.

På nytårskuren kan du

– Netværke, mens du skåler i bobler på det nye år og nyder lækker tapasbuffet.

– Blive inspireret af andre medlemmers viden, faglighed og arbejdsliv ved at høre oplæg fra: 

  • Natalie Schluter fra Canada, som er Associate Professor på IT Universitetet og siden 2016 har været leder af den nye Data Science linje, der uddanner studerende i at grave viden frem i big data. Natalie, der både har en Ph.d. i Computer Science, er meget optaget af, at kvinder er med til at udvikle og ikke mindst præge teknologien i samfundet.
  • Poul Sverrild, ph.d. i kultur og globale studier, som i mange år har arbejdet som Museumschef på Forstadsmuseet med formidling af historien om velfærdssamfundets udvikling og kulturarvsværdier i det industrialiserede landskab.
  • Malene Bendix, som er biolog og Formidlingskoordinator i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor hun arbejder med formidling af natur og kulturhistorie, og med udvikling af friluftsliv og turisme.
  • Jonas Hedegaard med en humanistisk uddannelse, som nu arbejder med HR og ledelse hos et privat konsulentfirma for bl.a. globale kunder indenfor pharma, bioteknologi og IT–branchen. Tidligere arbejdede han i Københavns Kommune med psykisk arbejdsmiljø. Derudover har Jonas i flere år arbejdet som frivilligleder for 20 frivillige i Roskilde Festivalens ledelsesudviklingsprogram.
  • Birgith Sloth, uddannet biolog og med mange års erfaring i frontlinjen verden over bl.a. mellem hvaler, bjørne, næsehorn og elefanter, såvel som på de bonede internationale gulve for at beskytte truede dyr, planter og natur.
  • Daniel Poulsen, som har mange års erfaring indenfor digital markedsføring med afsæt i en humanistisk uddannelse, og som i dag arbejder hos en stor amerikansk IT-virksomhed som Digital Marketing Specialist.

– Sætte dig i formandsstolen i DM og lave en videohilsen, hvor du fortæller, hvad du ville gøre, hvis du var formand for DM og du kan fortælle om, hvad der er vigtigt på arbejdsmarkedet og i dit arbejdsliv.

Arrangementet er gratis og er for alle DM´s medlemmer. Programmet kan ændre sig lidt fra ovenstående. Der er et begrænset antal billetter, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at komme med.

Tid og sted:
Fredag 19. januar kl. 17-20 i København.