Kom med til DM´s nytårskur 2018 - Aarhus

Kom med til DM´s nytårskur 2018 - Aarhus
17-20 18. januar 2018
Turbinehallen:
Kalkværksvej 12
8000 Århus C
Gratis
Kun for medlemmer
10-01-2018
2018027

Til nytårskuren holder hverdagens magisterhelte en række oplæg, som du kan plukke fra som et forfriskende alternativ til de kendte oplægsholdere, der befolker dit feed og flow-tv. Derudover får du mulighed for at møde foreningens direktør og politikere – og måske har du endda et ønske eller et godt råd til fremtidens fagforening? Alle oplægsholdere er medlemmer, som fortæller netop deres historie.

På nytårskuren kan du

– Netværke, mens du skåler på det nye år og nyder lækker tapasbuffet. 

– Blive inspireret af andre medlemmers karrierehistorie og høre oplæg fra: 

  • Natalie fra Canada, som er Associate Professor på IT Universitetet og siden 2016 har været leder af den nye Data Science linje, der uddanner studerende i at grave viden frem i big data. Natalie, der både har en master i lingvistik og i matematik, er meget optaget af, at kvinder er med til at udvikle og ikke mindst præge teknologien i samfundet.
  • Poul, ph.d. i kultur og globale studier, som i mange år har arbejdet som Museumschef på Forstadsmuseet med formidling af historien om velfærdssamfundets udvikling og kulturarvsværdier i det industrialiserede landskab.
  • Malene, som er biolog og Formidlingskoordinator i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor hun arbejder med formidling af dansk natur i verdensklasse.
  • Jonas med en humanistisk uddannelse, som nu arbejder med HR og ledelse hos et privat konsulentfirma for bl.a. globale kunder indenfor pharma, bioteknologi og IT–branchen. Tidligere arbejdede han i Københavns Kommune med psykisk arbejdsmiljø. Derudover har Jonas i flere år arbejdet som frivilligleder for 20 frivillige i Roskilde Festivalens ledelsesudviklingsprogram.
  • Birgith, uddannet biolog og med mange års erfaring i frontlinjen verden over bl.a. mellem hvaler, bjørne, næsehorn og elefanter, såvel som på de bonede internationale gulve for at beskytte truede dyr, planter og natur.
  • Daniel, som har mange års erfaring indenfor digital markedsføring med afsæt i en humanistisk uddannelse, og som i dag arbejder hos en stor amerikansk IT-virksomhed som Digital Marketing Specialist.

– Sætte dig i formandsstolen og lave en videohilsen, hvor du fortæller, hvad du ville gøre, hvis du var formand for DM. Eller du kan tale med DM´s direktør og give et godt råd med på vejen.Arrangementet er gratis og er for alle DM´s medlemmer. Programmet kan ændre sig lidt fra ovenstående. Der er et begrænset antal billetter, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at komme med.

Tid og sted:
Torsdag den 18. januar kl. 17-20 i Aarhus