Kom med til DM´s nytårskur 2018 - Aarhus - VENTELISTE!

Kom med til DM´s nytårskur 2018 - Aarhus - VENTELISTE!
17-20 18. januar 2018
Turbinehallen:
Kalkværksvej 12
8000 Århus C
Gratis
Kun for medlemmer
10-01-2018
2018027

Til nytårskuren holder t0–tre magisterhelte spændende oplæg, som kan inspirere dig i det nye år. Alle oplægsholdere er medlemmer, som fortæller netop deres historie. Kom og kickstart året ved at møde mere end 100 andre seje medlemmer og udvid dit netværk.

På nytårskuren kan du

– Netværke, mens du skåler i bobler på det nye år og nyder lækker tapasbuffet.

– Blive inspireret af andre medlemmers viden, faglighed og arbejdsliv ved at høre oplæg fra: 

  • Mikkel Lodahl, som er uddannet cand.mag. i religion og idéhistorie og arbejder som institute director for Institut for Dansk Spiludvikling hos Erhvervsakademi Dania i Grenå. Her uddanner man, i tæt samarbejde med både den lokale og internationale spiludviklingsindustri, fremtidens medarbejdere til udvikling af computerspil. Spillene bruges naturligvis ”for sjov”, men computerspil udvikles og anvendes også i meget høj grad til uddannelse, sundhed og satire.
  • Jens Demant Bernth har, med afsæt i en uddannelse som cand.scient. i kvartær- og hydrogeologi, mange års erfaring fra Miljøministeriet med bl.a. grundvandskortlægning, geologisk modellering og ledelse af større projekter. Jens ved også en del om forskellene på at være offentligt kontra privatansat, idet han i dag arbejder i Aarhus hos den private ingeniørvirksomhed Orbicon med bl.a. grundvandsbeskyttelse og råstofgeologiske vurderinger og myndighedsansøgninger for råstofudvindere.

Arrangementet er gratis og er for alle DM´s medlemmer. Programmet kan ændre sig lidt fra ovenstående. Der er et begrænset antal billetter, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på at komme med.

Tid og sted:
Torsdag 18. januar kl. 17-20 i Aarhus.