Det skal være sjovt at sælge! - VENTELISTE

Det skal være sjovt at sælge! - VENTELISTE
12.30-16 23. januar-3. marts 2017
Dansk Magisterforening:
Vesterbro Torv 1-3, 7. sal
8000 Århus C
Gratis
Gratis
13-01-2017
2017127

Kursusforløbet i salg for selvstændige DM’ere består af fire moduler, hvor du blandt andet får sparring på dine produkter og ydelser, et firetrins kursus til salgssuccessen og hjælp til udvikling af en strategi for online salg.

Kurset begynder med etableringen af et stærkt netværk, som du også bliver en del af og mødes med, efter kursusdagene er afholdt.

Formål og udbytte Gennem undervisning og professionel sparring lærer du at fastlægge en strategi for salg af dit produkt eller dine ydelser, du bliver fortrolig med selve salgsprocessen og du lærer, hvordan du kan bruge et netværk til at gensidigt salgsarbejde. 

Indhold
I løbet af kurset får du:

  • Et stærkt netværk af selvstændige, som kan bidrage til hinandens salg
  • 4 trin til salgssuccessen
  • Hjælp til online strategi for salg
  • Evaluering og tilpasning af din strategi
  • Mulighed for individuel sparring (tilkøb).

Form
Kurset forløber over fire moduler og veksler mellem oplæg og øvelser. Du skal have lyst til at deltage aktivt og bringe din egen virksomhed i spil i alle moduler.

Undervisere
Susanne Teglkamp, konsulent og direktør i Teglkamp & Co, uddannet jurist og reserveofficer samt lederuddannet fra bl.a INSEAD, har tung ledelsesmæssig erfaring og har bl.a. været kommunaldirektør og HR-direktør.

Coco Hallas, uddannet ingeniør og har læst HD, er forretningsudvikler og direktør i virksomheden 4 innovation og har hjulpet enkeltmands-, små og mellemstore virksomheder med at sikre succes i lønsomhed og indsatsstyring.

Tenna von Cappeln, uddannet sociolog fra Københavns Universitet med speciale i innovation, har arbejdet med branding og digital markedsføring for virksomheder og bureauer.

Kurset er gratis for og forbeholdt medlemmer af landsklubben for selvstændige og freelancere i DM og finder sted i DM, Vesterbro torv 1-3, 8000 Aarhus C.

Hent det fulde kursusprogram her (pdf)