Vend grublerier til indre ro - VENTELISTE

Vend grublerier til indre ro - VENTELISTE
16.30-19.30 26. april 2017
AU - Aarhus Universitet:
Tåsingegade 3
8000 Aarhus C
DNK
Gratis
Kun for medlemmer
24-04-2017
2017047

Ønsker du at lære effektive redskaber til at genkende og standse grublerier? Vil du vide, hvordan bekymringer påvirker din trivsel, dine præstationer og dit helbred? Og søger du forskningsbaserede værktøjer til at ’gribe fat om nældens rod’ og finde indre ro?

Når grublerier er fremtrædende i den indre dialog, vil tankerne køre i cirkler og ramme din handlekraft og evne til at løse problemer. I dialogen mellem mennesker, påvirker grublerierne samtalens karakter, så den bliver mindre nyttig og løsningsorienteret. Og i værste fald spreder den indre uro sig til andre personer i dit sociale netværk. 

Ved dette fyraftensmøde får du indblik i nyere forskning i kognitive processer, som viser, hvordan du ved at fokusere på tankemønstre snarere end på indholdet i tankerne, kan finde en vigtig nøgle til at bevare den indre ro og lade den sprede sig til andre. Samtidig træner du konkrete øvelser, der gearer dit nervesystem til at bryde de destruktive tankemønstre. Herved kan du frisætte flere mentale resurser til meningsfulde arbejdsopgaver og aktiviteter. Metoderne er blevet kendt for at styrke præstationsevnen, berige livskvaliteten og være effektive i behandlingen af stress, angst og depression. Du får løbende mulighed for at reflektere kritisk over brugen af metoderne og genkende de vigtigste faldgruber, der skal undgås for at opnå de ønskede resultater.   

Mød Lise August, psykolog og specialist I psykoterapi. Hun har i mange år arbejdet med effektive metoder til følelsesregulering, og stressreduktion og driver sammen med Martin August Sensitiv Balance

Tid og sted:
26. april 2017 kl. 6.30 - 19.30 i Aarhus