Kend dine livsværdier og lær at tackle stress tidligt

Kend dine livsværdier og lær at tackle stress tidligt
17-20 21. marts 2017
Dansk Magisterforening:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK
Gratis
Kun for medlemmer
19-03-2017
2017040

Stress bliver nu kaldt en folkesygdom. Men stress er stadig ikke en sygdom, men en tilstand, man kan komme i – og som kan give anledning til sygdom, hvis man lader stå til. Ja faktisk kan man dø af stress.

Stressklinikken.dk har i de forløbne 20 år gennemført behandlingsforløb med mere end 7.000 mennesker og har gennemført nogle tankevækkende efterundersøgelser. Ved at arbejde intenst med menneskers livsværdier, har jeg konstateret, at en af de hyppigste og alvorligste årsager til stress er, når nogle af ens vigtigste livsværdier er under angreb af noget eller nogen, som har helt andre værdier. På mødet kommer vi ind på:

  • Stress før og nu. Hvad er der sket?
  • Hvem får stress? Er nogle mere udsatte end andre?
  • Kend dine livsværdier – og deres betydning.
  • Stress opstår ofte i forbindelse med arbejdslivet, men kan ligeså godt være startet i privatlivet. Under alle omstændigheder vil stress, når først den er opstået, påvirke samtlige livsområder.
  • Hvordan kan man bruge sine ressourcer, når først man er ramt af stress. Lær at bruge familie, ægtefælle og kolleger som ressourcer.

Mød speciallæge Jørgen Lund, stifter af og cheflæge i Stressklinikken.dk. Han startede som jazzpianist i Paris, men kom på bedre tanker og blev læge. Har gennemført adskillige tværfaglige forskningsprojekter om livskvalitet, skrevet bøger om stress og værdier, holdt masser af foredrag og skrevet utallige artikler.

Mødet er tænkt som et dialogmøde, hvor afbrydelser er velkomne, og hvor det er vigtigt at blive bevidst om sit eget stressberedskab, og hvad det kan bruges til. Forventningen er, at alle bliver bedre til at opdage stress på et meget tidligt tidspunkt – mens man selv kan gøre noget ved det.

Tid og sted:
21. marts 2017 kl. 17-20 i København