Gå til sidens indhold

Meld dig ind Vi arbejder for bedre forhold for vores medlemmer Meld dig ind

Kongres 2019

DM afholdt ordinær kongres den 25-26. maj 2019. Den bød blandt andet på spændende medlemsoplæg, workshops og afstemninger om DM's fremtid. Få et indblik i kongressen og find centrale dokumenter.

Læs mere
13. juni 2019

Husk dine rettigheder og hold hovedet koldt, når arbejdsgiver agerer ulovligt

For nylig blev vi kontaktet af et medlem. Hun var blevet lovet en forlængelse af sin tidsbegrænset ansættelse og opdager kort tid derefter, at hun er gravid. Det meddeler hun gladeligt arbejdsgiver. Men glæden bliver vendt til frustration, da arbejdsgiver fortæller, at forlængelsen først kan gælde, når hun er tilbage fra orlov. En uventet og ulovlig melding. Medlemmet gjorde det eneste rigtige: Kontaktede DM, som fik stoppet arbejdsgiver. Husk altid på dine rettigheder og hav DM i baghovedet, når der opstår uventede ting på jobbet.

Læs mere
11. juni 2019

Velkommen til det nye Folketing – DM kæmper videre for viden

Et nyt Folketing er valgt og en ny regering er på trapperne. I DM står vi klar til at holde politikerne op på deres valgløfter om at stoppe besparelser og forringelser på uddannelsesområdet. Og vi fortsætter arbejdet for at få styrket forskningen, kulturområdet, arbejdsmiljøet samt at få skabt en værdig pension, og for at der bliver lyttet til klimaforskerne.

Læs mere
29. maj 2019

”Uden en sygemelding var jeg død i dag”

39 procent af DM’s medlemmer oplever deres arbejdsliv som en kilde til stress. Tidligere lektor Linda Kragelund blev for to år siden en del af statistikken. I dag døjer hun stadig med alvorlige eftervirkninger fra sygemeldingen. Læs hendes historie, og hvad du skal være opmærksom på hos dig selv og dine kolleger. Arbejdsmiljø er et af de områder, vi sætter lup på op til folketingsvalget.

Læs mere

Løntjek

Har du tjek på din løn? Ved du hvad dit lønniveau er for din branche? Skal du bruge et udgangspunkt for din lønforhandling?

Tjek din løn

Prøv DM's vilkårsberegnere

Din ansættelse handler om mere end bare løn. Med DM’s vilkårsberegnere kan du blive klogere på værdien af det, du laver.

Læs mere

Kontakt DM Ring til os på 38 15 66 00 og hør mere om dine medlemsfordele Kontakt DM


Sociale Medier