Tillidsprisen 2016

Fortjener din tillidsrepræsentant, -suppleant eller klubformand en særlig anerkendelse? DM uddeler tillidsprisen på 25.000 på årets TR-dag.

8. november 2016 uddeler DM for femte gang tillidsprisen på 25.000 kroner. Som sædvanlig går prisen til et tillidsvalgt DM-medlem, der har gjort en særlig indsats for fagpolitisk aktivitet og har været en god talsmand for kollegerne.

Med kåringen som årets tillidsrepræsentant følger en pris på 25.000 kroner som anerkendelse for det gode arbejde. Prisen uddeles på årets DM-dag for tillidsrepræsentanter 8. november.

Indstillingen af din lokale DM-tillidsrepræsentanter er en mulighed for at give et velfortjent skulderklap for den ofte krævende og svære rolle, det er at varetage kollegernes interesser i det daglige.

Indstillingsfrist 17. oktober 

Du kan indstille kandidater til prisen på tillidspris@dm.dk

Frist for indstillinger er 17. oktober 2016 klokken 12.00. 

Kriterier for at få tillidsprisen
Kriteriet for tillidsprisen er, at kandidaten har ydet en god, fagpolitisk indsats ud over det sædvanlige. Det kan være i form af en særlig værdsat indsats inden for følgende af tillidsrepræsentanternes virkeområde:

  • Skabe interesse om fagpolitiske spørgsmål samt sætte gang i og koordinere den fagpolitiske aktivitet på arbejdspladsen, for eksempel gennem medlemsmøder, klubmøder og fyraftensmøder.
  • Fungere som aktivt og synligt bindeled mellem magistrene på arbejdspladsen og DM.

Hvem kan få tillidsprisen?
Alle DM-medlemmer ansat på en privat eller offentlig arbejdsplads har mulighed for at indstille en tillidsvalgt DM’er på deres arbejdsplads i form af en tillidsrepræsentant, en tillidsrepræsentantsuppleant eller en formand for en DM- eller AC-klub, som er medlem af DM.

Priskomité
Priskomiteen består af Camilla Gregersen, Hans Beksgaard, Anita Kildebæk Nielsen, Lars Trudsø samt Lis Kræmmer og Henrik Tarp Vang.

Formål
Formålet med prisen er at påskønne og synliggøre tillidsrepræsentanters fagpolitiske arbejde og dermed bidrage til at fastholde DM’s gode repræsentanter i hvervet og få valgt nye, hvor DM endnu ikke har lokal repræsentation på arbejdspladsen.

Kontakt
Har du spørgsmål til motivation, indstilling, prisoverrækkelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tillidspris@dm.dk